En kurs som återspeglar styrka snarare än svaghet,
enhet snarare än separation, och kärlek snarare än rädsla.

 

Startsidan
Vad är en kurs i mirakler?
Introduktionskurs i EKIM
Weekendkurs i EKIM
Ett års kurs i EKIM
Resan terapi
Individuell samtals terapi
Familjeterapi
Om Knud Daugauard
Litteraturlista
Länksida
   

 

Kärlek och skuld kan inte existera samtidigt och att acceptera den ena är att förneka det andra.
- En kurs i mirakler

 


info@kursimirakler.se

 

 

 

 

Jag erbjuder Resan terapi!

Resan är en vägvisare som hjälper dig att hela och läka din själ, hela ditt liv och bli fri.


Vi bär alla på sådant som vi på ett eller annat sätt känner oss låsta eller begränsade av, det kan vara vrede, depression, sorg, oro rädsla eller fruktan, det kan vara smärta i kroppen, bitterhet och känsla av att vara förorättad.

Det kan vara att du känner att livet måste vara någonting mer, eller att du känner misslyckande.
Det kan vara någonting som får dig att känna dig trött på livet eller har destruktiva vanor som du vill släppa, eller en allvarlig sjukdom.

Men hur stort problemet än är, hur mycket du än har kämpat med det, så finns mjöligheten för dig att bli fullkomlig fri, hel, botad.

Resan är ett enkelt sätt som leder oss till det som är orsaken eller” roten ”i långvariga problem.
Det ger oss verktyg och redskap att lösa upp gamla kodningar som ligger gömda på cellnivå i vår kropp.

Det är på samma sätt som en dator som gör det den är kodad till tills man går till hårddisken och ändrar kodningen eller trycker ”Delete”.

Processen utgår från att vi har känslominnen från det förflutna, dessa är verksamma och aktiva i vår vardag de hindrar och blockerar delar av vårt liv här och nu, de påverkar oss både fysisk och psykiskt. Det är minnen som vi har med oss från vårt förflutna. Resan” hjälper oss att hitta glömda känslor minnen, att bearbeta dem och komma till ett avslut genom förlåtelsens styrka.

”Resan” hjälper oss att lägga det som har varit bakom oss och vakna till sanningen om vem vi är.
Att inse hur gamla kodningar och minnen har styrt vårt liv och vårt beteende under många år och nu äntligen släppa taget, är en stor och stark upplevelse.

Det enda som behövs i denna process är ”din villighet” till att vilja arbete med dig själv, resten kommer av sig själv.

Praktisk: Detta tar mellan 2-4 timmar beroende på hur situationen är och hur lätt/svårt du har att släppa taget. Du blir aldrig lämnad med olöst problematik, vi stoppar först när vi är färdiga.

Detta följs upp av 2 samtal, du ringer mig efter en respektiver tre veckor, då du har möjlighet att ställa frågor och samtala om din situation.

Pris 2 000kr
1 500 kr för processer under de närmast kommande 6 mån.

Efter en process.
Det kan komma upp olika känslor efter en Resan/process.
Det kan vara gamla minnen eller upplevelser du har glömt, det kan vara sorg eller ilska, eller bara
Fridfullhet och lugn.

Ingen kan släppa något vi inte har kontakt med och ofta är det bara att låta det passera, det är det sista i processen, det är ett sätt att tvätta rent på, liksom det sista ”Sköljvattnet”

Du är inte dina känslor, du är något mycket större.

I mitt jobb som psykoterapeut har jag arbetat med befriande och förlösande metoder på olika sätt.
Jag har deltagit i kurser som baserats på Brandon Bays arbete som hon bl. beskriver i boken Resan. Hon blev diagnosticerad med en turmör stor som en fotboll i magen, och hon kastas in i en märklig, djupt självanalyserande och till sist frigörande healing resa. Bara en kort tid senare förklaras hon fullt frisk- inga mediciner, ingen operation, ingen turmör.

Den ursprungliga självläkande process som Brandon skapade har sedan dess inspirerat många som har kunnat befria sig från livslånga känslomässiga och fysiska blockeringar.

I mitt mångåriga arbete har jag upplevt liknande händelser på olika nivåer, där människor har kunnat släppa och bli fria det som har plågat dem under lång tidMvh . Knud Daugaard
0730890808